Pulled Pork

C:\fakepath\pulled pork m

Pulled Pork je výsledkem zajímavého způsobu přípravy vepřového masa, tzv. „tažení“. Jedná se o velmi pomalé vaření při nízké teplotě, jehož výsledkem je šťavnaté a křehké maso lahodné chuti, které se velmi snadno dělí na menší kusy. Příprava našeho výrobku je tak velmi snadná. Po drobném porušení obalu, například vidličkou, ho stačí ohřát cca. 3 minuty v mikrovlnné troubě. Horké maso pak už jen stačí naservírovat na talíř a přidat přílohu. Lze ho také využít jako náplň do sendvičů.

  • pomalu vařené vepřové maso
  • pikantní omáčka
  • neobsahuje lepek
Číslo výrobkuTrvanlivostTeplota skladováníHmotnostbalení
4421690 dní0 - 20 °C400g kal.vakuové balení

Aktuální složení najdete v Podkladech pro obchodní partnery.