Sekané uzeniny

Pod řeznickým pojmem sekané uzeniny se skrývá široký sortiment párků a párečků, klobás i klobásek.

Vesměs jsou to výrobky vhodné ke konzumaci po ohřátí, samozřejmě v páře, případně ve vodě, která ovšem nesmí vřít. Současný nešvar, ohřívání párků v mikrovlnné troubě, považujeme my, milovníci této tradiční pochoutky, za naprosto barbarský počin.

Nabízíme opravdu široký sortiment už proto, že naše zkušenost z oboru párků a klobásek je jednoznačná, mnoho konzumentů, mnoho požadavků na "pořádný párek".

Ať už tedy patříte k milovníkům naprosté klasiky a vyberete si naše "Debrecínky" nebo "Vídeňáky", či si vezmete k táboráku naše "převazované Špekáčky", nebo rádi zkusíte něco ostřejšího, třeba v podobě Maďarské klobásy, v každém případě si nezapomeňte užít dobrou chuť!