Pečené brambory se smetanou a sous-vide masem

Autor receptu: Tereza Skálová

Suroviny

  • Krahulík sous-vide trhané vepřové
  • brambory
  • sádlo
  • sůl a pepř
  • kmín
  • slanina
  • jarní cibulka
  • zakysaná smetana

Brambory uvaříme ve slupce. Do vymaštěného pekáče sádlem vkládáme brambory na kolečka nakrájené. První vrstvu osolíme, opepříme, trochu kmínu. Přidáme slaninku, jarní cibulku a potřeme zakysanou smetanou. Vložíme další vrstvu brambor a opět osolíme, opepříme a trochu kmínu. Navrstvíme masíko sous-vide. Pečeme přikryté alobalem na 210°C cca 1/2 hodinky do zlatova. Nakonec posypeme krájeným libečkem. Dobrou chuť!

  • Pečené brambory se smetanou a sous-vide masem