Novinky

Co si dát letos na gril?

Grilování je v našich krajích poměrně konzervativní „disciplína", a výrazné novinky se prosazují zvolna.

Krahulík je ovšem dravým tvůrcem nových myšlenek. Proto pro aktuální grilovací sezónu přicházíme kromě klasiky s novými klobáskami, které svým složením, charakterem, chutí a kvalitou připomínají trvanlivé výrobky. Díky unikátnímu výrobnímu procesu jsme posunuli svět chutí z grilu do další sféry.

V našem závodě ve Studené byla vyvinuta Pršuto klobása, ve které se snoubí tradiční chuť grilovací klobásy a nezaměnitelné aroma sušené šunky. Při výrobě prochází fermentací v klimatizovaných udírnách a sušárnách – typickou výrobní metodu pro trvanlivé produkty. To jí dodává jemně kořeněnou, kouřovo-pršutovou příchuť.

V naší nabídce naleznete i osvědčené evergreeny – Krahuleckou, Pikantní, nebo Maďarskou klobásu. Všechny naše grilovací dobroty vyrábíme již dlouhá léta bez lepku, takže jsou určeny opravdu pro každého.

Naši letošní nabídku najdete tady.